Hjemmeservice Silkeborg

I Silkeborg og omegn tilbyder Let Service hjemmeservice til dig. Vi er en rengøringsvirksomhed med et alsidigt udbud af arbejdsopgaver, som også inkluderer hjemmeservice. Altid med fokus på høj kvalitet og diskrethed. VI har 18 års erfaring med rengøringsopgaver som hjemmeservice, og vi har en store skare af trofaste og tilfredse kunder, der beviser vores høje kvalitet og grundighed.

Kontakt os på telefon 86 802 825 i dag og få et uforpligtende tilbud på hjemmeservice i Silkeborg.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skånsom hjemmeservice i Silkeborg

Hos Let Service i Silkeborg fokuserer vi på at bruge de mest professionelle og skånsomme metoder for dit hjem og den enkelte rengøringsassistent. Vi har fokus på miljøvenlige produkter, der både skåner planeten og dine nære omgivelser. Vi sørger for altid at sende de samme assistenter ud til de enkelte hjem, og vi er diskrete og præcise i vores arbejde, så du føler dig tryg ved, at vi udfører din hjemmeservice.

Du bestemmer din hjemmeservice

Hos Let Service i Silkeborg klarer vi alle de opgaver, du måtte have i tankerne. I dialog med os kortlægger du dine behov, og vi skræddersyr ud fra dem det helt rigtige rengøringsprogram til din hjemmeservice. Vi tilbyder for eksempel:

  • Afstøvning
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Oprydning
  • Vinduesvask
  • Og meget mere!

Bestil din hjemmeservice i Silkeborg i dag!

Bor du i Silkeborg og omegn, og har du brug for hjemmeservice? Så skal du blot kontakte os på telefon 86 802 825 eller via vores kontaktformular, hvor vi i fællesskab finder den helt rigtige pakkeløsning, der passer til dine behov. Det kan være den helt store rengøring eller nogle få ting, der skal ordnes i hverdagen.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os