Boligforeninger

Let Service har mange års erfaring med servicering af boligforeninger, hvor vi står for en lang række af de forskellige rengøringsopgaver.

Ring til os på telefon 86 802 825 og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer. Vi giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Udfyld blot kontaktformularen herunder og lad os vende tilbage til jer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad er boligforeningsservice?

Boligforeningsservice er et bredt spektrum af de rengøringsopgaver, som stadig flere boligforeninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger rekvirerer. Let Service tilrettelægger en fleksibel ejendomsservice, der passer til jeres behov og tager højde for årstidernes skiftende krav til rengøringen.

Ved rengøringsservice til boligforeninger er behovet ofte meget forskelligt fra kunde til kunde. Dette aspekt tilgodeser vi hos Let Service, hvorfor vi skræddersyr vores produkt med kunden.

Sikkerhed for god service og kvalitet

En god dialog er vejen frem mod et godt resultat. Derfor sørger Let Service for, at det altid er de samme medarbejdere, der udfører arbejdet i jeres ejendom.

Let Service lægger vægt på kvalitet og grundighed. Let Service tilbyder følgende:

Få et uforpligtende tilbud på rengøring til jeres boligforening

Hos Let Service er vi altid åbne for dialog med både eksisterende og mulige kunder.

Kontakt os på telefon 86 802 825 for et uforpligtende tilbud på professionel rengøringsservice i Silkeborg og omegn. Du er også velkommen til at skrive til os ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os