Erhvervsrengøring

Let Service udfører professionel erhvervsrengøring i Silkeborg og omegn, som omfatter alt fra små private virksomheder over offentlige institutioner til organisationer og foreninger.

Ring til os på telefon 86 802 825 eller skriv til os ved at udfylde kontaktformularen herunder. Så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi klarer alle former for rengøring

Let Service udfører alle de rengøringsopgaver, vores kunder måtte efterspørge – fx støvsugning, gulvvask, aftørring, oprydning og noget andet ifølge de forskellige aftaler. Med andre ord – alt fra produktionslokaler over kantiner til lagerhaller og kontormiljøer.

Vi har især stor erfaring med betjening af kunder i vores lokalområde – du kan læse mere om vores service erhvervsrengøring Silkeborg her.

Med Let Service erhvervsrengøring opnår vores kunder følgende:

  • Sundt arbejdsmiljø med et professionelt udtryk
  • Konkrete aftaler
  • Miljøvenlig rengøring

Lad os starte med en samtale

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om rengøring i din virksomhed. Vi vil være det foretrukne rengøringsfirma for erhverv i Silkeborg og omegn.

Let Service er et rengøringsfirma med base i Silkeborg – Vi er altid åbne for dialog med både eksisterende og mulige kunder. Du er derfor altid velkommen til at ringe på telefon 86 802 825 eller skrive til os via kontaktformularen her på siden.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os